Infradata

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks. We hebben diepgaande expertise op diverse techonologieën en essentiële onderdelen van uw netwerk.

Missie

“Infradata voorziet telecom operatoren, service providers en Mission Critical organisaties van Next Generation Networks. De applicatie is onderdeel van het netwerk zodat omzet en winstgevendheid toenemen door het toevoegen van nieuwe en differentiërende services." Klik gerust op de verschillende technologie-buttons voor meer informatie.

Infradata maakt het verschil

Infradata legt de focus op duurzame relaties en samenwerkingen met haar klanten en partners. We zijn trots op de ervaring en know-how van onze medewerkers en streven ernaar om steeds de beste profielen uit de sector mee aan boord te nemen. Onze Infradata Ambassadors maken steeds het verschil door het leveren van technologische expertise en innovatie dag in, dag uit.